Magunkról

Történetünk egészen 2006-ig nyúlik vissza, akkoriban még csak FTP és E-mail szervereket üzemeltettünk. Később, 2009 körül kerültünk bele a szervertermek világába és kezdtünk szerver hosztinggal, szerver bérlettel foglalkozni, a jelenlegi cégformánk, a Creartwork Kft. is ekkor jött létre. Amit elértünk, azt munkával, stabil és megbízható szolgáltatással értük el, melynek egyik alap pillére ügyfeleink bizalma!

Kis cégként rugalmasabbak vagyunk a nagy vállalkozásoknál és mindemellett számunkra az ügyfeleink igényei legfontosabbak. Amennyiben technikailag megvalósítható igényei vannak, akkor mi ennek biztosan nem leszünk a korlátai!
A nagy cégeket nem érdekli a kis ember igénye, túl sok emberen keresztül működnek a folyamatok, nincs lehetőség a döntéshozóval beszélni. Az ügyfélnek kell a „nagyokhoz” alkalmazkodni, ők erre a legkisebb mértékben sem hajlandóak. Nálunk azonban az első az ügyfél!

Számunkra fontos a stabil működés, nincsenek hiteleink, tartozásaink, minden számlánkat határidőn belül egyenlítjük ki, amit természetesen az ügyfeleinktől is elvárunk. Kiemelten figyelünk arra, hogy veszteséget termelő ügyfelünk ne legyen, mert az hosszútávon se nekünk, se az ügyfeleknek nem jó. Mi nem ész nélkül növeljük az ügyfélszámot, csak ha rendelkezésre áll a megfelelő háttér, így nem megy a meglévő ügyfeleink kárára. Vannak cégek, ahol átgondolatlanul növelik az ügyfélszámot, ami nem egy fenntartható folyamat, és végső soron a szolgáltatás rovására fog menni.

Fontos számunkra, hogy kedvező árú szolgáltatást nyújtsunk, de ez ne menjen a szolgáltatás minőségére. Nem szabad elhinni, hogy a feléért, harmadáért adott szolgáltatások hosszú távon működni fognak és biztonságban vannak a hardverek és az adatok! A gyanúsan olcsó lehetőségek rendszerint sokkal nagyobb kárt okoznak az ügyfélnek, mint a drágább, de stabil szolgáltatások! Ezért fontos a tökéletes ár/érték arány megtalálása, melyet cégünk képvisel.

Munkatársaink több éve foglalkoznak informatikával, ez egyrészt hivatás, másrészt hobbi is számunkra. Rendelkezünk szakirányú képesítésekkel, amiket autodidakta módon is tovább fejlesztünk az épp aktuális területeken. Nem állítjuk, hogy mindenhez értünk és mindent láttunk már, de mindent megteszünk a szolgáltatási területünkön elérhető legmélyebb tudás megszerzéséért. Nem állítjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Nem állítjuk, hogy mindent tudunk. Nem állítjuk, hogy mindenre van megoldásunk. De egy biztos, hogy mi őszinték vagyunk. Számunkra az ügyfél és az ügyfél bizalma a legfontosabb. Legyen bizalma bennünk és abban, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy a számára megfelelő szolgáltatást biztosítsuk.

Távol áll tőlünk az a gondolkodásmód, ahol a megtermelt haszon az egyetlen cél és ennek eléréséhez minden eszköz megengedett. Kicsiben kezdtük, de nagyban gondolkodunk!